VO-22-01Drenthe SWV PO 22-01logo-PO-22-01
Menu

Deze website wordt gebruikt voor het aanmelden van door SWV 2201 PO/VO georganiseerde scholingen en activiteiten.

Hoogbegaafdheid Primair Basisonderwijs

In samenwerking met SWV 22.02 PO is een divers aanbod van scholing is gerealiseerd rondom onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen.
De scholing is bedoeld voor alle onderwijsprofessionals die op enigerlei wijze betrokken zijn bij het onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen binnen beide samenwerkingsverbanden.
Contactgegevens coördinator academy voor hoogbegaafdheid
De co√∂rdinatie van de professionalisering voor hoogbegaafdheid ligt bij Nina Oosterveen. Voor vragen kun je bij haar terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bk 1 22 mei 2023
bk 2 14 juni 2023
De verdiepingscursussen vinden plaats van 15-18 uur

Verdiepende trainingen hoogbegaafdheid
Training voor leerkrachten, plusklas-leerkrachten en intern begeleiders met voldoende basiskennis van hoogbegaafdheid.
Verdieping op specifieke onderwerpen voor consolidatie van de basis-, breedte- en diepte ondersteuning. In twee interactieve sessies van telkens drie uur wordt een onderwerp uitgediept. Deelnemers kunnen hun praktijkervaringen inbrengen en hun kennis op een onderwerp vergroten. Je krijgt praktische tips om toe te passen in de praktijk en er is een mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Verdiepingscursus 3: Overgang PO/VO
De overgang van PO naar VO is een belangrijke stap in de ontwikkeling bij alle kinderen. Zeker bij hoogbegaafde kinderen is het belangrijk deze overgang goed voor te bereiden en de overdracht goed vorm te geven. In deze verdiepingscursus kijken we hoe we de overgang zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Startdatum 22-05-2023
Einddatum 14-06-2023
Sluitingsdatum 24-04-2023

Wij accepteren geen inschrijvingen meer